Løft og Skidding

Flytting og løfting av store, tunge komponter krever solid utstyr og spisskompetanse. Statnett Transport stiller med bransjeledende utstyr og unik erfaring. Våre oppdrag rettes hovedsaklig mot energi og kraftindustrien, men begrensningene settes ikke der. Innen løfting og skidding tar vi en rekke oppdrag hvor lastens størrelse og tyngde setter absolutte krav til håndteringen.

Primært løfter og flytter vi tunge, høye og brede komponenter på lukket område. I hovedsak håndterer vi trafoer, turbiner og generatorer for kraftindustrien, men vi kan også flytte hus, løfte bruer og andre komponenter som er krevende å håndtere.

Vi tar i bruk hydrauliske jekker, sliskebaner, selvgående henger, kranbil og trekkvogner for å laste og losse din last. Våre rutiner sørger for at oppdraget koordineres med høy grad av sikkerhet hvor hverken last, personer eller omgivelser kommer til skade.

UTSTYR

Hydrauliske jekker og sliskebaner

Vi er utstyrt med flere 50 og 90 tonns jekker, fire 100 tonns stablejekker samt to sliskebaner på 60 meter godkjent for vekt inntil 400 tonn.

Kranbil

I tillegg til våre trekkvogner har vi en egen kranbil med 60 tonn meter kran, rekkevidde 21 meter.

Trekkvogn med vinsj og kran

Spesialbygd for Statnett transport har vi fem trekkvogner utstyrt med solide kraner og vinsjer.

Selvgående henger

For flytting av tunge kolli på lukket område er vi utstyrt med en fleksibel, 16-akslet modulhenger. Kapasitet ca 500 tonn.

Ta kontakt med oss